Innredningstips før oppussingen

Man trenger ikke alltid å gjøre dramatiske endringer for å fornye hjemmet. Et nytt kjøkken er fristende for mange, men noen ganger holder det å bytte ut skapdører og fronten på skuffer. Man kan også bytte plate på benken, og vips, så har man et helt nytt kjøkkenmiljø. Hvis man vil være trendy og moderne, kan man lage en liten urtehage i kjøkkenvinduet. Med egne urter, kan man sette ny og spennende smak på hverdagsrettene.

Tenk helhetlig – unngå dyre avgjørelser

I stuen kan det være fristende med nye farger, men det er dyrt å bytte ut alle møblene. Heldigvis kan man kjøpe møbeltrekk til stoler og sofaer. Med møbeltrekk, kan man enkelt og raskt bytte farge på møblene, og man kan til og med endre farge etter årstidene. Nye gardiner gir også stuen et løft, og med nye puter og et nytt gulvteppe, skaper man et nytt inntrykk, uten at det koster skjorta. Nå er det også moderne å innrede med grønne planter. Plantene kan brukes som romdelere eller man kan lage et grønt hjørne med planter i ulike høyder.

Små endringer, stor forskjell – også på soverommet!

Også på soverommet er det spennende å gjøre noen endringer. Her hjelper det også med nye puter og nye gardiner. Grønne planter passer også godt på soverommet, og med store, grønne planter og lyse gardiner, kan man våkne i en grønn minihage. Nye sengesett og sengetepper gjør også underverker, uten at man må kjøpe verken ny seng eller nye skap. Vegger og skapdører kan pyntes med bilder. Metalldetaljer er moderne i alle rom i huset.