Alt det du trenger til middagen

Overrask gjestene dine, lag et bord som kombinerer nytte og design. Servise, bestikk, glass, pynt og tilbehør er avgjørende for å lage den perfekte middagen.

Sett bordet med et godt kvalitetservise som går i ett med resten av borddekorasjonen. Dette gjelder alle slags sammenkomster, du kan trenge dette. Det finnes gode og dekorative serviser av høy kvalitet, som går sammen med ethvert borddekorasjonkonsept.

Et godt bord består av skarpe men dekorative kniver og gafler. Alle glass bør være gode å holde i. Bordets dekorasjon bør være tiltalende og stilig, og tilbehør skal være både nyttig og lekkert. Hvis du blander alle disse komponentene nøye, vil du få et fantastisk bord som vil imponere de besøkende.

Hva man bør ha på et godt dekket bord

Hvis vi skal servere forskjellige drikker som vann, vin og champagne, er det viktig at de de går bra sammen for å opprettholde et konsistent utseende. Det er også viktig å plassere bestikket riktig, med gaffelen til venstre og kniven til høyre. Dessertretter skal alltid stå helt øverst på fatet. Servise er den viktigste og mest grunnleggende komponenten for enhver god borddekning. På et dekorativt nivå finnes mange interessante muligheter som vi kan forbedre ytterligere ved å bruke dekketallerkner.