Interiør som inspirerer

Stillesittende arbeid foran PCen kan tære på både kropp opp sinn. Sitter du mye foran skjermen på hjemmekontor eller på fritiden? Da kan vakre og fargerike omgivelser bidra til å gi humøret et lite boost.

Fargerike møbler

De største møblene i hjemmet er som regel sorte, hvite, trehvite eller grå. Vil du sprite opp hverdagen med litt farge kan du med fordel male om stuebordet i heltre, eller investere i en fargerik sofa. Kjøp gjerne en sofa som enkelt kan trekkes om, så kan du skifte farge på møbelet etter humør eller årstid.

Interiør og belysning

Blir det for heftig med turkis sofa eller okergule hyller, kan du heller gå for fargerike detaljer i interiøret. Skåler, potteskjulere og skulpturer er eksempler på små pynteting som kan skape store forandringer i omgivelsene. Velg også lamper med omhu. En lampe skal ikke bar være dekorativ, men også gi den rette belysningen du trenger for et godt arbeidslys foran dataskjermen.

Ta en pause med en oddsbonus online

Alle trenger av og til en mental time out, så hvorfor ikke søke litt spenning på nettet med en online oddsbonus? Det er mange muligheter hvis du vil spille på oddsen på nett. Her kan du finne de beste bonustilbudene, så du enklere kan velge hva du vil spille.