Interiørblogger til inspirasjon

Når man skal til med å fikse opp et rom i huset, kan det være greit å lese om andre erfaringer, både når det gjelder feil fargevalg, uventede problemer, de nyeste trendene og ikke minst for å oppdage nyutviklinger innen interiør. Her finner du en liten oversikt over noen av de bloggene vi setter mest pris på.

Pure Interior

Her finner vi en fargeglad ung dame som vet å sette farge på tilværelsen! Hun har stadig prosjekter gående, og tipser gjerne om sitt siste valg av farger og interiør. Her finnes både plassbesparende alternativer, urbane innslag og personlige effekter. Skriv mer, sier vi!

Mrs. Hardy

Dette er en blogg for den med «voksen smak», men som gjerne kan forestille seg å sette eget avtrykk på rommene med små og store elementer. Innredning innen alt fra trestruktur til personlige dingser finner man inspirasjon til her, og bildegalleriet er imponerende, med alt fra eget hjem på utstilling!

Elisabeth Heier

Her kommer det en spesialist på banen – Elisabeth er nemlig utdannet innen interiørdesign. Hun ble også tildelt prisen for Fineste bad 2012 av Norske interiørbloggere. Hun tipser dog om alt fra personlig innredning på soverommet, styling av kjøkken og over til praktiske løsninger for arbeidsarealet.