Nye trender innen interiørdesign

Interiørtrender endrer seg ikke like raskt som trender innen mote, men interiørstilen er også stadig i endring. I 2015 er det populært å blande mønstre og farger, og gjerne blande inn metallfarger. Metallfarger i puter og gardiner er vanlig, og store, grønne planter liver opp det hele. Svart og blått er farger som dominerer våren 2015, og bilder skal igjen opp på veggene.House Interior

Følg din egen smak – og trenden!

Blå vegger er også in igjen. Uvante gjenstander blir fine interiørdetaljer, men tingene skal helst ikke være masseproduserte. De skal bety noe for eieren. Man kan kjøpe dyre kunstverk, men man kan også finne noe i en bruktbutikk eller på loftet. Det viktigste er at tingene er unike.

Vintage er in igjen i år

Mange av årets møbler er vintagepreget, og inspirert av blant annet 70-tallet og 50-tallet. Blått går igjen også i møbler og dekordetaljer, og alle nyanser av blått kan brukes, gjerne flere nyanser i samme rom. Man kan male veggene i én blåfarge, og velge puter og vaser i andre nyanser. Det gir et mer levende helhetsinntrykk. På kjøkkenet skal alt være skjult og innebygd.

Bring naturen inn i huset

Naturelementer går igjen i alle rom, både i form av planter og treverk. Marmor og andre steintyper brukes også til dekorasjonsdetaljer. Man trenger ikke å male om hele huset eller bytte ut alle møblene for å følge årets trender. Noen nye puter i blått og metallfarger, noen vaser i metallfarger, samt noen grønne planter er alt som trengs for å følge trenden. Grønne planter kan brukes i alle rom, og skaper både trivsel og glede.