Oppgrader ditt hjemmekontor

Hjemmekontorene er kommet for å bli, og dersom du er en som jobber mye hjemmefra et det viktig at du har det riktige utstyret. Lange timer foran datamaskinen med feil utstyr kan by på, blant annet, ryggeplager og vondt i leddene. Dessuten kan det riktige tilbehøret hjelpe deg å utføre jobben din smidigere.

Finn riktige arbeidsmøbler

Å ha en pult og en kontorstol som er ergonomiske og kan justeres er noe av det viktigste du må passe på. Velg en pult du kan justere høyden på slik at du kan hvile albuene dine uten å belaste skuldrene dine. Kontorstolen din bør kunne reguleres i høyden og ryggen, og du bør se etter ekstra ryggstøtte som kan sørge for riktig støtte tilpasset din fasong. En fotstøtte er også en god idé som kan forebygge overbelastning mens du jobber.

Ha riktig lys

Belysning har mye å si for å forebygge trøtte øyne og hodepine. Velg en skrivebordslampe som er justerbar og som er lett å flytte. På denne måten kan du alltid justere hvor lyset kommer fra. Noen skrivebordslamper har innebygd mobillader, slik at du slipper å ha kabler rundt omkring. Mye kan kjøpes på nettet så det er bare å begynne med planlegging!