Norske innredningsgiganter

Når man snakker om giganter innen innredning kommer man ikke forbi IKEA, Skeidar, Bohus og Hansen & Dysvik. Disse store butikkene tilbyr gjerne en blanding av møbler og interiør, med unntak av Hansen & Dysvik. Hos alle finner man et rikt utvalg av tekstiler og tilbehør til hele huset.

IKEA

En kjent og veldig kjær møbel- og interiørkjempe er IKEA. Det finnes vel knapt en nordmann som ikke har vært på ett av deres gigantiske varehus. Her finner man alt fra begynnerpakken for studenten med billige tallerkener og glass til hele kjøkken- og badinnredninger. Sengetøy, potteplanter, pynteting og juletrær er også en del av utvalget, så her er det bare å handle av hjertens lyst!

Hansen & Dysvik

H&D byr på lave priser og solid kvalitet, alt etter din smak. Går du tomhendt ut av denne butikken må det være fordi du ikke er i humør til å shoppe! Enten du vil ha nye sengeklær, en flott duk til bordet på hytta eller nye gardiner på soverommet, kan det lønne seg å lete i det rike utvalget hos Hansen & Dysvik.

Skeidar

Mest kjent for sine stilige møbler av god kvalitet, denne kjempen har en hel del å tilby også innen belysning, dekorasjon, tepper og artefakter til å skape en personlig atmosfære – uansett hva du liker! Med enorme varehus over det meste av landet er det et enkelt og raskt valg å finne sin stil her.

Bohus

På Bohus finner man ofte gode tilbud og interessante elementer som man ønsker seg til sitt hjem. Enten du er ute etter et praktisk klesskap, et TV-bord eller oppbevaringsmøbler til stue eller soverom – her finnes det meste! Og for å shine opp litt hjemme har de også vaser, bilder, speil, tekstiler og morsomme lysarmaturer.