Interiør fra kjendiser

Kjendisene setter ikke bare standarden på catwalken eller i motebransjen, men også innen interiør. Mangler du både inspirasjonen og kreativiteten til å dekorere hjemmet ditt er det bare å søke opp en kjendis’ hjem, for her er det lett å bli hekta, eller svi av alle feriepengene. Men interiør er jo viktig, det er jo det vi omgis av hver gang vi er hjemme.37928-executive-homeMan trenger ikke å være interiørentusiast for å kjøpe en lampe i den nye kolleksjonen til selveste Vanilla Ice. Lampene oser av eksklusivitet og er nok ikke den type lampe vi skulle tro at en rapper og musikkprodusent ville designe, men lampene selger godt hos kjendisene i Hollywood.

Fra eiendom til design og interiør

Etter en kontroversiell, men suksessfull artistkarriere med hiten Ice Baby i spissen, investerte Vanilla Ice i flere eiendomsprosjekter som også viste seg å gi god avkastning. Nå har han gått fra eiendomsutvikling til design. Lampene ble først vist frem i Florida for to år siden og rapportene viser at lampene virkelig har blitt en kjendisfavoritt. De koster alt fra 250 til 1400 dollar, utifra hvilken størrelse du ønsker. Vanilla Ice er ikke den første musikeren som satser på interiørdesign. Rapperen Kanye West har tidligere vist frem sin minimalistiske leilighet i flere interiørblader, Ice Cube har fortalt musikkpressen hvor mye interiør og design har hatt å si for hans inspirasjon, mens Brad Pitt også har en egen baderomskolleksjon som blant annet består av et badekar for to i marmor.

Ellen med eget interiørdesignshow

Den amerikanske talkshowverten Ellen Degeneres er aktuell med den andre sesongen av hennes interiørdesignkonkurranse, hvor seks designere konkurrerer om å lage de mest fantastiske designmøblene. Vinnerne er garantert stor publisitet, for Ellen har blitt en av de mest sette talkshowvertene i USA. Og vi husker jo våre egne Ylvisbrødre var på besøk i fjor og sang låta The Fox (What do the fox say). 

 

Pokerspiller viser frem huset sitt

Den verdensberømte pokerspilleren fra Team Poker Stars, Daniel Negreanu er virkelig også en designentusiast. Huset hans er et av de mest moderne for tiden, med spreke farger og ulike spennende temaer som går igjen i huset. Det mest spektakulære er rommet hans, som nesten ser ut som en spillehall, men etter hvert glir over i et museum. Rommet er dekorert med fantastiske premieskap og personlige bilder fra karrieren, men også egne spill og pokerbord. 

 

Justin Timberlake har også forsøkt seg

Det er altså ingen tvil om at det finnes mange kreative kjendiser. Mange har forsøkt seg på mange kunstsjangere tidligere, så at de også lykkes innenfor design av mote eller interiør er ingen stor overraskelse. En herremann som har vist seg som en ordentlig multikunstner, er skuespilleren og sangeren Justin Timberlake, som nå også har forsøkt seg på design av interiør. Sammen med designeren Estee Stanley har han lansert den spennende kolleksjonen HomeMint. Han har også tidligere forsøkt å etablere seg innenfor motebransjen, men har uttalt at det er interiør han virkelig brenner for, sammen med skuespill og sang.Designerinteriør høres dyrt ut, men kvalitetsvarer holder lengre og er skapt for å vare lenge. Kanskje er design dyrere enn mange IKEA-møbler, men de tåler å bli brukt og hvis man skal flytte så tåler de å bli behandlet røffere enn varene man ofte får hos en billigere møbelkjede. Et annet godt argument for å investere i designmøbler er også miljøvennligheten. Man kaster ikke designmøbler, sånn er det bare – man reparer dem hvis noe er galt.