Høstens nyheter for oppholdsrom

I en stadig mer travel hverdag setter vi mer og mer pris på ro og fred. Dette er også tema for høstens tendens innen interiør og styling. Dermed et det er skarpt fokus på blå som grunnfarge, og det gjelder uansett hvilket stiltema man velger.

Fargekartet

Vi ser at fargene trekker seg inn i dypere toner, og både grønt og rødt opptrer stadig oftere i norske hjem. Vi snur nå på flisa, og velger lyse farger som lyser opp i mørke årtider, mens rolige kombinasjoner av to ulike farger igjen kommer inn som en trend. Paletten skal gi rom til å skape glidende overganger fra mørkt til lyst.

Vi låner fra Østen

I Norge velger vi ofte en naturstil, og materialer som reflekterer landet vi lever i. Nytt for høsten er at den enkle stilen som kjennetegner japansk kultur blir mer fremtredende, og man får en naturlig overgang fra hvitt til sort. Man finner dog ingen detaljer som gir et dystert inntrykk, her dukker rene linjer og en ettersøkt balanse opp.Samfunnets trend er et økende fokus på ro og stillhet. Det ser vi veldig godt i høstnyhetene innen innredning.