Baderomstrender 2015

Et rom som mange bruker mye penger på å pusse opp, er badet. Dermed er det viktig å velge rett, slik at man ikke behøver å kaste seg ut i ny oppussing så fort rommet endelig er klart. Da anbefales det å oppdatere seg på det som er nytt, slik at man kan velge det som passer ens egne behov best.

Miljø og teknologi ofte i fokus

I dagens samfunn er det for mange viktig å fokusere på miljø, og da kan man vurdere løsninger som kraner som er sensorstyrte, og resirkulering av dusj-/badevannet. Er man av den teknologiske tidsalder kan vi peke på at det finnes mange tekniske vidundere også til det våte rommet. Nå finnes det speil som kan fungere som TV, og møbler med integrert musikk.

Velg rett fargekombinasjoner for din egen smak

Selv om noen mener man bør bruke det mest trendy fargekartet, er det bedre å satse på en farge man vet man liker, og som ikke endrer seg fra sesong til sesong. De fleste velger duse farger på bad, noe som er smart med tanke på at vi tilbringer stadig mer tid i dette rommet. I år er dog fargevalgene ganske edruelige, og grått er i vinden. Sammen med effekter i duse pasteller eller i skarpe kontraster mot svart og hvitt gir dette en behagelig visuell bakgrunn for selvpleie og kosestunder for både store og små. For den mer dramatiske er også skarpe farger i dype toner in i år, og man finner både grønne og røde alternativer på paletten.

Møblement i drastisk endring

Det blir stadig vanligere å bruke naturmaterialer for møbler som krakker og stoler, og det er ikke lenger én form man må forholde seg til. Også organiske former har entret scenen som badet vårt utgjør, og enten man bruker dem som en kontrast til en mer minimalistisk stil, eller som en forlengelse av den naturlige presentasjonen man velger, er dette et godt, varig valg som skaper en koselig atmosfære.