Nye møbler til soverommet

Å velge nye møbler til soverommet er ofte en krevende oppgave, og dermed er det greit å skape seg en oversikt før man løper og kjøper. Her finner du pekere til trender og stiler som kan være aktuelle for deg og ditt hjem.

Det viktigste av dem alle – sengen

Sengen er ditt viktigste verktøy på soverommet, og ett av de viktigste møbelet i huset. Her tilbringer vi rundt en tredjedel av døgnet, og dersom man velger feil vi det ha store konsekvenser. Mange har blitt bedre eller verre i rygg og nakke etter bytte av seng, og man bør prøve ut sengen man vurderer å kjøpe grundig, for å sikre seg at den passer ens egne behov.

Oppbevaringsmøbler

For å holde soverommet ryddig og koselig er det viktig med nok lagringsplass, og ikke minst at plassen er praktisk lagt opp, slik at man maksimerer utbyttet man har. Dette gjør rommet mer funksjonelt og gjør at man kan holde en hjemmekoselig atmosfære enklere. Noen foretrekker store garderobeskap, andre sverger til kommoder og mer kompakte klesskap – det som er viktig er at du tilpasser både størrelse og funksjon til den plassen du har til rådighet.

Sitteplass – et personlig valg

Dersom du ønsker det, er det fullt mulig å inkorporere et sittemøbel i form av en kiste, en stol eller en puff, så sant plassen tillater det. Mange puffer tilbyr også lagringsplass i midten, slik at man kan oppbevare mindre brukte ting på en lettilgjengelig plass.Tenk og planlegg før du kjøper, så sparer du mye frustrasjon!