Innredning – vanedannende?

Overraskende nok svarer rundt 40 % av forespurte i en Byggmakker-undersøkelse at de synes at det kan være vanedannende å pusse opp. De mener dette er en god ting, da man gjerne føler seg bra både mens man pusser opp og etter at man har fått et nytt rom å bo i.

Favorittrom: Soverommet

Vi vet alle hvor herlig det er å slenge seg ned på senga i et fantastisk, hjemmesnekra «boudoir» – også kjent som soverom. Nå er det kanskje en gammeldags betegnelse, men det kjennes faktisk passende når det nye rommet endelig er klart til bruk. Freshe fargetoner som hjelper oss med å slappe av, kanskje nye sengeklær fra IKEA eller Skeidar, og ikke minst er rommet for en stakket stund gjerne både romslig og ryddig!

Andre rom som ofte pusses opp

Når man da har gjort seg fornøyd med ett rom, så følger gjerne andre rom etter, både fordi de ser mer sjaskete ut, og fordi man kan finne problemer underveis i prosessen. Så kommer da kanskje gangen mellom soverommet og stua, før da stua følger etter, mest for syns skyld. Dersom da stua ikke er ditt første prosjekt, og prosessen forgrener seg ut den andre veien. Både listverk og dører ser jo gjerne mye verre ut enn før når rommet seg helt perfekt ut – og dermed fortsetter vi med oppussinga…Vanedannende kan godt være, men dette må da være en grei vane å ha?