Fokusvegger

Veggdekor forbindes gjerne med pyntegjenstander som malerier, fotografier eller gjenstander som er hengt opp på veggen for å pynte. Men det mange ikke tenker på i det de skal pusse opp eller flytte inn i ny bolig er at det er mulig å la selve veggen være en fryd i seg selv. Det kan faktisk gi hele rommet en helt annen dimensjon enn det man kan drømme om å få til kun ved bruk av enkelte gjenstander eller malerier.4066674-instamatic-kamera-och-gamla-foton-2

Mange gode tips å finne

Man kan finne mange kreative tips til veggdekor kan man finne ved enkle søk på Internett, da mange nettsider har egne samlesider for leserne som er ute etter slike tips. Interiør og design er nemlig et tema svært mange er interesserte i.Tapet og fotografier satt opp på veggen er et vanlig tips. Et annet kan være å la fotografiene selv være et stort kunstverk sammen, samtidig som de selvsagt utgjør en enhet hver for seg. På denne måten kan man komme nærmere bildene for å se hver enkelt, samtidig som de på avstand kan utgjøre et forhåndsbestemt mønster.

Dekorer veggene dine med minner

For å klare å lage en veggdekor der bildene utgjør et helthetlig bilde tilsammen er man nødt til å ha noe felles i dem for å laget referansepunkter inne i selve mønsteret. En slik referanse skaper man enkelt ved hjelp av bilderammer.Man kan selvsagt også lage bilder rett på veggen, enten ved hjelp av trykk eller ved hjelp av maling, slik at bildet faktisk er en del av veggen. Men også i dette tilfellet kan man gjerne ha en ramme rundt bildet. På denne måten får det et helt klart fokus i det man setter blikket på det.Trender er i stadig endring, derfor kan det uansett være lurt å gå for en løsning som enkelt kan skiftes ut når man vil prøve noe nytt. I det perspektivet er det lite som slår opphengte bilder, men man kan altså gjøre mye ekstra ut av det.