Innred soverommet med nye trender

Som det rommet i huset vi bruker mest, er soverommet gjenstand for mye oppmerksomhet. Vi elsker å pusse opp dette allsidige rommet, og det finnes mange gode ideer å ta til seg.

Nye trender å finne

Den nyeste av alle soveromstrender er å innrede soverommet som et hotellrom. Dette gir en herlig følelse av luksus, samtidig som man fortsatt er i hjemmets lune rede. Med flotte dekorasjoner, elektriske liftgardiner og en ny, lekker tapet på veggen kan mye være gjort, men husk også at sengen må være fokuspunktet – og dermed bør man investere i skikkelig fine sengeklær for maksimal effekt. Tilpass resten av rommet til dette sentrale møbelet. Bruk også sengen som en lagringsplass hvis mulig; det kommer flere og flere senger på markedet som har lagringsplass under madrassen til dette og hint!

Lett å glemme taket

Det kan kanskje ses på som mindre viktig i de fleste rom, men på soverommet skal man tross alt ligge ned, og man må dermed holde fokus også i høyden. Lyse farger gir en luftig følelse av at rommet er større enn det egentlig er. Man kan også investere i gode lyselementer, slik at man ikke senere merker at man behøver mer lys enn det man hadde sett for seg.